För dig med en stor och aktiv hund


Som hundägare har du ett stort ansvar att se till så att din fyrbente vän mår så bra som möjligt. Det gäller allt från exempelvis kost och motion till stimulerande lek och aktivitet. Vissa hundar är dock mer aktiva än andra, speciellt de större raserna.

Visserligen blir en hund mindre aktiv ju äldre den blir men stora hundar brukar onekligen hålla sig aktiva längre. Om du har en stor hund så vet du själv att det är en del jobb. För att inte tala om matförbrukningen.

Ju större hund desto mer mat går det åt. Det är ju inte någon tillfällighet att affärer säljer mat för större hundar i rejäla kvantiteter. Ett paket torrfoder på 5 kilo räcker ett bra tag för en mindre hund, men de större vovvarna äter lite mer.

Enkla sätt att köpa bra mat till din hund

Att bära hem en säck torrfoder på femton kg till hunden är som ett gympass även om du bara bär säcken från bilen till trappen. Där har vi ett förslag: ta en titt på nätet efter bra hundfoder som du kan få hemlevererat. Vi lovar att det kommer att underlätta. Dessutom sparar du energi så du kan springa runt med din aktiva hund.